1. TEEHETKI #nuoretjaosallisuus

Kuppi teetä, ole hyvä!

Mukana keskustelemassa on kaikkien nuorisoalojen osaamiskeskusten asiantuntijoita. Saat tietoa erilaisista näkökulmista, joilla nuorten osallisuutta voi tarkastella – näistä kuulet tarkemmin myöhemmissä TEEHETKIssä, joissa paneudutaan aina yhteen teemaan huolellisemmin.

Keitä teetä, istu alas, puhaltele kuumat höyryt pois ja liity kuulolle!

Nuorisoalan osaamiskeskukset osallisuuden asialla:
Nuorten osallisuudesta keskustelemassa osaamiskeskusten asiantuntijoita.

Taustaa

Osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa tietoiskusarjan kattoteemalla nuorten osallisuus. Osaamiskeskusten tietopääoma nuorten osallisuudesta on runsasta, ja kaikki lähestyvät aihetta eri näkökulmista ja kokemuksilla. Siksi asiantuntijapuheenvuorojen tarjonnassa tulee olemaan rikkautta.

Tietoiskusarjalla halutaan tukea kaikkia nuoren parissa toimivia aikuisia, kuten viranhaltijoita, järjestöjen työntekijöitä, nuorisotyöntekijöitä ja alan opiskelijoita. Ne on suunniteltu lyhyiksi ja teräviksi puheenvuoroiksi herättelemään ajatuksia ja antamaan inspiraatiota omaan työhön.

Tietoiskusarja TEEHETKI #nuortenosallisuus toteutetaan noin kolmen viikon välein perjantaisin klo 13-13.20. Aiheet ja linkit TEEHETKIin löytyvät Ajankohtaista-palstalta aina noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Kurkkaa tulevien TEEHETKIen aiheita ja katso puheenvuorojen tallenteet .

11.2.2021