Historian ensimmäinen TEEHETKI #nuoretjaosallisuus pe 19.2.21

Kuppi teetä, ole hyvä!

Tule kuulolle historian ensimmäiseen nuorisoalan osaamiskeskusten TEEHETKI #nuoretjaosallisuus -tilaisuuteen perjantaina 19.2.2021 klo 13-13.20. Mukana keskustelemassa on kaikkien nuorisoalojen osaamiskeskusten asiantuntijoita. Saat tietoa erilaisista näkökulmista, joilla nuorten osallisuutta voi tarkastella – näistä kuulet tarkemmin myöhemmissä TEEHETKIssä, joissa paneudutaan aina yhteen teemaan huolellisemmin.

Keitä teetä, istu alas, puhaltele kuumat höyryt pois ja liity kuulolle!

Taustaa

Osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa tietoiskusarjan kattoteemalla nuorten osallisuus. Osaamiskeskusten tietopääoma nuorten osallisuudesta on runsasta, ja kaikki lähestyvät aihetta eri näkökulmista ja kokemuksilla. Siksi asiantuntijapuheenvuorojen tarjonnassa tulee olemaan rikkautta.

Tietoiskusarjalla halutaan tukea kaikkia nuoren parissa toimivia aikuisia, kuten viranhaltijoita, järjestöjen työntekijöitä, nuorisotyöntekijöitä ja alan opiskelijoita. Ne on suunniteltu lyhyiksi ja teräviksi puheenvuoroiksi herättelemään ajatuksia ja antamaan inspiraatiota omaan työhön.

Tietoiskusarja TEEHETKI #nuortenosallisuus toteutetaan noin kolmen viikon välein perjantaisin klo 13-13.20. Aiheet ja linkit TEEHETKIin löytyvät Ajankohtaista-palstalta aina noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Kurkkaa tulevien TEEHETKIen aiheita ja merkkaa ajankohdat kalenteriisi.
Linkki 19.2.2021 klo 13: http://bit.ly/Teehetki