KUTSU – Joukkorahoitus kuntien uutena osallistavana menetelmänä -seminaari 23.3.2021

Kulttuurifestivaali, liikuntapuisto, hävikkiruokakaappi. Nämä ovat kuntalaisten ideoimia hankkeita, joille he itse keräävät joukkorahoitusta. Ja kunta on mukana tukemassa!

Mitä joukkorahoitus on ja miten kunta voi olla siinä mukana? Miten se hyödyttää niin kuntaa kuin sen asukkaita? Millaisia uusia osallisuuden muotoja se tarjoaa?

Joukkorahoitus tarjoaa kunnille uudenlaisen menetelmän tukea ja rahoittaa asukkaiden omaehtoista toimintaa ja aktiivisuutta.

Joukkorahoitus kuntien uutena osallistavana menetelmänä -seminaari

Aika: 23.3.2021 tiistai klo 13:00-15:00

Paikka: Teams

Ilmoittaudu viimeistään ma 22.3.2021: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/22705

Tervetuloa seminaariin, jossa esitellään joukkorahoitukseen pohjautuvaa osallistuvan rahoituksen mallia. Tampere ja Tuusula ovat kehittäneet ja testanneet sitä yhteistyössä Mesenaatti.me-joukkorahoituspalvelun kanssa 2020-2021.

Seminaarissa esitellään hankkeen tuloksia kuntien ja joukkorahoituskampanjan toteuttaneiden asukkaiden näkökulmasta. Lisäksi kuullaan puheenvuorot joukkorahoituspalvelun asiantuntijoilta sekä mallia seuranneilta tutkijoilta. Onko mallissa jotain, jota voisi hyödyntää sinun kunnassasi?

Merkitse päivä jo nyt kalenteriin! Ohjelma tarkentuu maaliskuun aikana.

Tapahtuma on suunnattu kuntien osallisuus- ja avustustyötä tekeville sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Tampereen kaupunki ja Tuusulan kunta sekä Mesenaatti.me -joukkorahoituspalvelu.

Seminaari on osa Sitran rahoittamaa Demokratiakokeilut 2020 -hanketta.

Lisätietoja hankkeesta: https://tampere.fi/joukkorahoitus ja https://tuusula.fi/hybridirahoitus ja Lilli-Nora Siikasmaa, Lilli.Siikasmaa@tampere.fi ja Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi.

Terveisin,
Osallistuva rahoitus -hankkeen tiimi

10.2.2021