Liity Osallisuuden vahvistajiin!

Osallisuuden vahvistajat -verkosto

Osallisuuden vahvistajat -verkosto on osallisuusteemojen parissa työskentelevien ja aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten verkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Katso alta, miten pääset mukaan.

Osallisuuden vahvistajissa jaetaan tietoa ja kokemuksia

Osallisuuden vahvistajat järjestää kokoontumisia pari kertaa vuodesa. Verkoston tilaisuuksissa on kuultu asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. Merkittävää on myös se, että järjestöjen työntekijät voivat jakaa kokemuksiaan, toimintatapojaan ja tietoa omista taustatahoistaan.  Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat osallisuuden osaajat Opinkirjo ja Allianssi.

Liity Osallisuuden vahvistajiin

Jos olet kiinnostunut liittymään Osallisuuden vahvistajiin, ole yhteydessä sähköpostilla verkoston ylläpitäjään Tiina Karhuvirta (etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi).

Lisäksi Allianssi ylläpitää Osallisuuden vahvistajat -ryhmää Facebookissa. Ryhmä on suljettu, jotta keskustelu voisi olla avoimempaa. Mukana on yli 600 nuorten parissa toimivaa aikuista. Liity sinäkin mukaan! Ryhmän löydät hakusanalla Osallisuuden vahvistajat tai tämän linkin kautta. Pyydä saada liittyä ryhmään, niin ylläpito hyväksyy sinut tuota pikaa.

26.4.2021

Tiina Karhuvirta

Tiina Karhuvirta työskentelee Kehittämiskeskus Opinkirjossa erityisasiantuntijana. Tiina kehittää lasten ja nuorten osallisuutta edistävää toimintaa ja tuottaa tapoja vahvistaa demokratiakasvatusta.