Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miksi minun kannattaa rekisteröityä?
Rekisteröityminen kannattaa, koska rekisteröityneenä käyttäjänä voit:

  • Tarkastella tekemiesi itsearviointien tuloksia vuosien varrelta.
  • Välitallentaa itsearvioinnin vastaamisen aikana ja halutessasi jatkaa myöhemmin.

Mihin ja miten vastauksiani ja tietojani käytetään?
Itsearviointiin vastataan nimettömänä. Rekisteröityneiden käyttäjien kuntaa, toimialaa ja tehtävänimikettä käytetään ainoastaan tilastointiin, eikä tietoja yhdistetä yksittäiseen käyttäjään. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Kaikkien käyttäjien itsearvioinnin vastaukset tallennetaan riippumatta siitä, ovatko vastaajat rekisteröityneitä käyttäjiksi vai ei. Tietoja käytetään tilastointiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Mistä voin muokata profiilitietoja?
Kirjaudu ensiksi sisään. Sisäänkirjautumisen löydät ylävalikosta. Tämän jälkeen valitse sivun ylävalikosta Omat tiedot. Voit muokata seuraavia tietojasi: kunta, toimiala, tehtävänimike, sähköposti ja salasana.

Olen unohtanut salasanan. Miten toimin?
Voit palauttaa salasanasi tästä linkistä: Unohdin salasanani. Väliaikainen salasana lähetetään sähköpostiisi. Muista myös tarkistaa roskaposti-kansio, mikäli salasana ei ilmesty sähköpostin saapuneet-kansioon. Voit kirjautua väliaikaisella salasanalla palveluun sisään ja vaihtaa uuden salasanan omissa tiedoissa.

Mistä löydän keskeneräisen itsearviointini?
Itsearvioinnin välitallennus on mahdollista vain, jos sinulla on profiili palvelussa ja olet kirjautuneena sisään. Keskeneräisen itsearvioinnin löydät menemällä NOSTE-työkaluun ja kirjautumalla sisään. Välitallennus on voimassa 30 päivää ja voit jatkaa itsearvioinnin tekemistä sinulle sopivalla hetkellä myöhemmin.

Kuinka usein voin tehdä itsearvioinnin?
Voit tehdä itsearvioinnin niin usein kuin haluat.

Mistä saan lisätietoa?
Voit olla yhteydessä joko palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opinkirjo@opinkirjo.fi.