TEEHETKI #nuoretjaosallisuus 26.3.2021 klo 13-13.20

Kuppi teetä, ole hyvä!

Tule kuulolle nuorisoalan osaamiskeskusten toiseen TEEHETKI #nuoretjaosallisuus -tilaisuuteen perjantaina 26.3.2021 klo 13-13.20. Puheenvuorossa erityisasiantuntija Marjo Kenttälä Kehittämiskeskus Opinkirjosta. Hän kertoo, mitkä ovat nuorten osallisuuden laatutekijöitä, jotta nuorten osallisuudesta saadaan onnistunutta ja vaikuttavaa.

Keitä teetä, istu alas, puhaltele kuumat höyryt pois ja liity kuulolle!

Taustaa

Osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa tietoiskusarjan kattoteemalla nuorten osallisuus. Osaamiskeskusten tietopääoma nuorten osallisuudesta on runsasta, ja kaikki lähestyvät aihetta eri näkökulmista ja kokemuksilla. Siksi asiantuntijapuheenvuorojen tarjonnassa tulee olemaan rikkautta.

Tietoiskusarjalla halutaan tukea kaikkia nuoren parissa toimivia aikuisia, kuten viranhaltijoita, järjestöjen työntekijöitä, nuorisotyöntekijöitä ja alan opiskelijoita. Ne on suunniteltu lyhyiksi ja teräviksi puheenvuoroiksi herättelemään ajatuksia ja antamaan inspiraatiota omaan työhön.

Tietoiskusarja TEEHETKI #nuortenosallisuus toteutetaan noin kolmen viikon välein perjantaisin klo 13-13.20. Aiheet ja linkit TEEHETKIin löytyvät Ajankohtaista-palstalta aina noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Kurkkaa tulevien TEEHETKIen aiheita ja merkkaa ajankohdat kalenteriisi.