Nuoretjaosallisuus.fi uudistui

Nuorisoalan Osallisuuden osaamiskeskuksen nuoretjaosallisuus.fi -sivusto on uudistettu täysin. Sivustolla on tietoa ja tutkimuksia sekä työkaluja ja toimintamalleja nuorten osallistamiseen monipuolisesti. Nuorten osallisuuteen on lisäksi kehitetty laatukriteerit ja itsearviointityökalu NOSTE, ja ne auttavat viranhaltijoita ja muita nuorten parissa toimivia aikuisia arvioimaan ja kehittämään työtään nuorten osallisuuden parissa laadukkaasti.

Lisäksi sivustolle rakentuu nuorten 1000 ratkaisua yhteiskunnallisiin ongelmiin. Nuoretjaosallisuus.fi-sivuston Ajankohtaista-palstalle kerätään artikkeleita, koulutuksia, webinaareja ja muita tuoreimpia uutisia nuorten osallisuudesta. Sinne voi myös tarjota viimeisimpiä vinkkejä teeman äärellä työskentelevien tiedoksi ja tueksi. 

Osallisuuden osaamiskeskuksen asiantuntijat Nuorten Akatemiasta, Koordinaatista, Nuorisovaltuustojen liitosta ja Kehittämiskeskus Opinkirjosta ovat valmiina auttamaan kuntien, maakuntien ja valtion väkeä nuorten osallisuuden teemassa. Lisäksi koulutamme ja tuemme myös kolmannen sektorin toimijoita aiheesta. Tervetuloa nuorten osallisuuden ilosanoman äärelle nuoretjaosallisuus.fi-sivustolle! Lupaamme tuottaa uusia sisältöjä sivustolle aktiivisesti, kuunnella isolla korvalla kentän tarpeita ja kehittää tukimateriaaleja sekä vastaanottaa iloisna mielin myös sivuston kehitysehdotuksia koko kautemme ajan!

Marjo Kenttälä
Marjo työskentelee Osallisuuden osaamiskeskuksessa Opinkirjon erityisasiantuntijana ja vastaa muun muassa nuoretjaosallisuus.fi-sivuston kehittämisestä ja puolestapuhuu laadukkaan nuorten osallistamisen puolesta.

14.1.2021