Nuorille julkisen liikenteen liput alennettuun hintaan

Julkisen liikenteen liput pitäisi olla nuorille alennettuun hintaan, koska julkinen liikenne on usein ainoa mahdollinen kulkuväline nuorille. Nuoret voisi matalammalla kynnyksellä liikkua ympäri kaupunkia tarpeiden mukaan.

Sähköbussit koulukyydeille

Jos koulujen bussit ajelisi uusiutuvalla energialla niin ne ei saastuttaisi luontoa. Lisäksi tulevaisuudessa meidän ja uusien nuorien ei tulisi kärsimään nyky ongelmista sitten tulevaisuudessa.

Lisää julkisen liikenteen vuoroja syrjäseuduille

Kaukana keskustasta asuvat nuoret pystyisivät itsenäisesti näkemään kavereita, sekä menemään kaupungille jos julkisia menisi useammin ja enemmän. Kavereiden näkeminen parantaisi syrjemmässä asuvien sosiaalisia suhteita, ja itsenäinen kulkeminen lisäisi nuorten itsenäisyyttä kun pitäisi itse huolehtia että ehtii bussiin.

Pyöräilyn nosto kunniaan

Panostetaan pyöräteihin ja innostetaan ihmisiä liikkumaan pyörällä. Liikunnan vaikutukset mielenterveyteen ja koulutyöhön ovat kiistämättömät. Myös luonto kiittäisi ekologisemmasta ratkaisusta.

Sähköpotkulautojen kielto

Sähköpotkulaudat aiheuttavat enemmän harmia kuin hyötyä ja erityisesti nuoret loukkaantuvat usein onnettomuuksissa. Sähköpotkulaudat pitäisi kieltää kokonaan.